کد خبر: ۲۳۷۰۴
|
۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۳

285 طرح فناورانه ایرانیان خارج از کشور جذب شد

استفاده از توان و تخصص ایرانیانی که خارج از کشور تحصیل می‌کنند یا اقامت دارند به عنوان یکی از ذخائر ارزشمند انسانی می‌تواند کشور را در مسیر توسعه یافتگی یاری کند.

به گزارش «نبض فناوری» رفت و آمد نخبگان، سرآمدان علمی و کارآفرینان غیرمقیم از جمله فرصت‌های نابی است که باید از آن بهره برد و این افراد را ترغیب به سرمایه‌گذاری دانشی، فکری و مالی و حضور در پروژه‌های علمی و فناورانه کرد. این کار مستلزم تامین برخی شرایط و رفع موانعی است که حضور و فعالیت این افراد در کشور را با چالش روبرو و محدود می‌کند.

این افراد سرمایه‌هایی از دل ایران هستند که با کسب تجاربی ارزشمند به واسطه زندگی و تحصیل در دیگر کشور‌ها می‌توانند یاریگر مدیران کشور در تحقق توسعه دانشی شوند. این افراد پل ارتباطی خوبی برای دسترسی کشور به فناوری‌های نوظهور جهانی، انتقال مهارت‌ها و دانش فنی به داخل و پیشرفت علمی و فناورانه کشور هستند.

به همین دلیل مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تعریف برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به عنوان پلت‌فرمی بین‌المللی در تلاش است تا توانمندی این افراد را به نیاز‌های داخلی پیوند زند.

در قالب این طرح تاکنون، ۱۲۳۰ محقق پسادکتری جذب شدند. ۲۸۵ طرح فناورانه، ۱۷۰ استاد مدعو و معین، ۴۲۰ استادیار جوان و ۳۰۰ کار آفرین جذب شدند که این کار در نهایت به تاسیس ۲۸۵ شرکت فناور و ۲۳۰۰ اشتغال مستقیم منجر شد.

ارسال نظرات
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
پیش از برگزاری انتخابات؛ ایکس در هندوستان دردسر درست کرد
وبگردی