کد خبر: ۲۵۲۴۰
|
۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۰

اسپیس ایکس از سرویس «استارلینک پریمیوم» پرده برداشت| سریع‌تر اما بسیار گران‌تر

اسپیس ایکس چند وقت پیش از دیش یا ترمینال جدیدی برای سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک رونمایی کرد و به دنبال دریافت مجوز برای نسخه جان سخت آن بود. حالا این کمپانی برای این محصولش، به سراغ یک سرویس جدید رفته که «استارلینک پریمیوم» نام دارد. در این سرویس کاربران به دیش جدید دسترسی پیدا می‌کنند و همچنین سرعت دانلود و آپلود بالاتری را تجربه خواهند کرد، اما باید هزینه بسیار بیشتری بپردازند.

به گزارش «نبض فناوری»، به گفته اسپیس ایکس، دیش جدید این کمپانی و سرویس پریمیوم از فصل دوم 2022 در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. این دیش که جان سخت‌تر از نمونه اصلی است، حداکثر عملکردش تا سه برابر بهتر شده و همچنین می‌تواند در محیط‌های نامناسب بدون هیچ مشکلی کار کند.

تا اینجا همه چیز خوب به نظر می‌رسد، اما یک مشکل بزرگ وجود دارد: قیمت فوق‌العاده بالا. در صفحه سفارش این سرویس اسپیس ایکس، هزینه دیش و سخت افزارهایش برابر 2500 دلار است و همچنین باید 500 دلار سپرده به این شرکت بپردازید. هزینه ماهانه سرویس هم ماهانه 500 دلار است.

اسپیس ایکس از سرویس «استارلینک پریمیوم» پرده برداشت| سریع‌تر اما بسیار گران‌تر

عملکرد استارلینک پریمیوم

کاربر در ازای پرداخت این مبلغ بالا، به چه امکاناتی دست پیدا می‌کند؟ اسپیس ایکس وعده داده که با تهیه سرویس جدیدش، به سرعت دانلودی در محدوده 150 تا 500 مگابیت بر ثانیه دست پیدا می‌کنید و البته میزان تاخیر 20 تا 40 میلی‌ثانیه را تجربه خواهید کرد.

در حالی که سرعت این سرویس افزایش تقریبا قابل قبولی را نسبت به سرویس استاندارد با هزینه دیش 500 دلاری و ماهانه 99 دلاری نشان می‌دهد، میزان تاخیر آن تفاوتی ندارد. سرعت سرویس استاندارد استارلینک در محدوده 50 تا 250 مگابیت بر ثانیه قرار دارد. سرعت آپلود هم از 10 تا 20 مگابیت بر ثانیه سرویس استاندارد، در سرویس پریمیوم به 20 تا 40 مگابیت بر ثانیه می‌رسد.

اسپیس ایکس از سرویس «استارلینک پریمیوم» پرده برداشت| سریع‌تر اما بسیار گران‌تر

با مقایسه دقیق‌تر عملکرد و قیمت سرویس‌های استاندارد و پریمیوم به این موضوع پی می‌بریم که کاربران نسبت به عملکردی که تجربه خواهند کرد، هزینه گزافی را باید پرداخت کنند. در نهایت به نظر می‌رسد این سرویس نسبت به سرویس استاندارد بیشتر برای کاربرانی ارزش خواهد داشت که در مناطق خاصی زندگی می‌کنند و به یک دیش جان سخت نیاز دارند و به سختی می‌توانند با ماهواره‌ها ارتباط برقرار کنند. بد نیست بدانید دیش جدید ابعاد بزرگتری دارد و می‌تواند دیتای بیشتری از ماهواره‌ها بدست آورد.

منبع/ دیجیاتو

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در اول خرداد 1403 بیت‌کوین صعود کرد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 31 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین افزایش قیمت غیرمنتظره را تجربه کرد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 30 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین بعد از ۳ هفته رکوردی دیگر ثبت کرد
با کنترل از راه دور؛ سگ رباتیک نیروی نظامی چین شد
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 اردیبهشت 1403 صعود رمزارزهای پیشروی جهان
وبگردی