کد خبر: ۱۹۸۴۷
|
۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۰
از امروز؛
واتس اپ تصمیم دارد از امروز قابلیت تماشای یک باره تصاویر و ویدئوها در چت را فعال کند. با فعال کردن این گزینه محتوای مذکور پس از باز شدن توسط دریافت کننده، حذف خواهند شد.

به گزارش« نبض فناوری» به نقل از ورج، واتس اپ تصمیم دارد قابلیت «تماشای یک باره» را از امروز فعال کند. با کمک این قابلیت ویدئوها و تصاویر چت پس از باز شدن توسط دریافت کننده، حذف می‌شوند. کاربر می‌تواند هنگام ارسال عکس یا ویدئو، کلید «۱» را در سمت چپ دکمه «ارسال» فشار دهد تا پیام‌های او به حالت «تماشای یک باره» ارسال شوند.

دریافت کننده چنین پیام‌هایی می‌تواند به راحتی ببیند محتوای ارسالی پس از یک بار تماشا حذف می‌شود. بنابراین کاربر بهتر است از این ویژگی برای ارسال پیام برای مخاطبانی استفاده کند که مطمئن است آنها از محتوا اسکرین شات نمی‌گیرند.

مارک زاکربرگ در ماه ژوئن ارائه این ویژگی را تأیید کرد و البته طبق وب سایت WaBetaInfo قابلیت مذکور به مدت یک ماه به طور آزمایشی عرضه شده بود.

به گفته واتس اپ می‌توان از این ویژگی برای ارسال محتوای حساس استفاده کرد مانند رمز شبکه وای فای.
منبع: مهر

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
بازدیدکننده
۱۷:۴۴ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰
چه بد! آدم دلش میخواد هرچندبار خواست عکسو باز کنه
0
0
گامی در مسیر رونق ارتباط صنایع با مراکز علمی و تحقیقاتی؛ راه‌اندازی ۲۲ کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار
نیازمندیها