کد خبر: ۲۳۵۴۲
|
۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۹

تولید پروتئین‌های نوترکیب/طراحی سوآپ‌ها به شکل کیت در آینده‌ای نزدیک

یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید پروتئین‌های نوترکیب درکشور شد و قصد دارد در آینده‌ای نزدیک سوآپ‌ها را به شکل کیت طراحی کند.

به گزارش« نبض فناوری» فرزاد یوسفی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد فعالیت و محصولات این شرکت گفت: شرکت ما در سال ۹۶ تاسیس شده و به‌طور تخصصی در حوزه تولید محصولات نوترکیب فعالیت می‌کند و در حال حاضر از ۶ محصول دانش‌بنیان برخوردار است.

وی «آنزیم تشخیصی فنیل آلانین»، «آنزیم تشخیصی دیافورز» و «آنزیم تشخیصی سوآپ تشخیص آلودگی میکروبی» را از مهمترین محصولات این شرکت اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد آنزیم را تولید و نیاز کشور را تامین می‌کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: آنزیم نوترکیب یکی از دسته‌های پروتئین آنزیم‌های نوترکیب است که به طور تخصصی برای موضوعات تشخیصی استفاده می‌شود. ما این آنزیم را طی چند سال گذشته به کشورهای اروپایی نیز صادر کرده‌ایم.

یوسفی در مورد تولید «آنزیم تشخیصی سوآپ تشخیص آلودگی میکروبی» به عنوان مهمترین محصول این شرکت، گفت: این روش تشخیصی برای سطوح آب، مواد غذایی، بیمارستان‌ها و... قابل استفاده است و میزان دایوکسین (ماده سرطان‌زا) را اندازه‌گیری می‌کند.

به نقل از روابط عمومی‌ صندوق نوآوری و شکوفایی، وی روش سوآپ تشخیص آلودگی میکروبی را ارزان و مقرون به‌صرفه اعلام کرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه همه محصولات ما دانش‌بنیان است، بیان کرد: با توجه به افزایش نرخ ارز، شرکت‌های خصوصی از محصولات ما استفاده کردند و ما نیز سوآپ آلودگی میکروبی را که موردنیاز کشور است، به سفارش وزارت بهداشت تولید کرده‌ایم.

یوسفی در مورد چشم‌انداز این شرکت برای توسعه محصولات، اظهار کرد: ما قصد طراحی سوآپ‌ها به شکل کیت در آینده‌ای نزدیک را داریم تا نوع باکتری به‌طور تخصصی تشخیص داده شود و به تولید داخل داروهای نوترکیب ورود پیدا کنیم.

ارسال نظرات
درباره عدم مسدودسازی برخی اکانت‌ها؛ دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 3 اردیبهشت 1403 کارمزد بیت‌کوین صعودی یا نزولی است؟
جایگزین باتری‌های لیتیوم یونی؛ باتری که در چند ثانیه شارژ می‌شود
وبگردی