کد خبر: ۲۵۴۰۸
|
۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۰

«پیتر تیل»، یکی از اولین سرمایه‌گذاران فیسبوک از هیئت مدیره متا کناره‌گیری کرد

«پیتر تیل» به عنوان یکی از اولین سرمایه‌گذارهای فیسبوک از سمت خود در هیئت مدیره متا کناره‌گیری کرد.

به گزارش« نبض فناوری» «پیتر تیل» به عنوان یکی از اولین سرمایه‌گذارهای فیسبوک از سمت خود در هیئت مدیره متا کناره‌گیری کرد. البته با تایید شرکت، او تا جلسه سالانه با سهام‌داران، همچنان به وظایف خود ادامه خواهد داد و بعد صندلی‌اش را ترک می‌کند.

نیویورک تایمز کمی زودتر از بیانیه رسمی متا این خبر را اعلام کرد و مدعی شد که تیل می‌خواهد روی انتخابات میان دوره‌ای آمریکا در ماه نوامبر سال 2022 تمرکز کند. در حال حاضر خود او یا مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا درباره علت این کناره‌گیری توضیحی نداده‌اند.

زاکربرگ صرفا در این باره گفت: «پیتر [تیل] یکی از اعضای ارزشمند هیئت مدیره ما بوده و من از بابت تمام کارهایی که او برای شرکت انجام داده، عمیقاً سپاسگزارم. پیتر به واقع یک متفکر حقیقی است که می‌توانید سخت‌ترین مشکلات‌تان را نزدش ببرید و راهکارهای منحصر به فرد بگیرید. او تقریبا به مدت دو دهه عضو هیئت مدیره ما بود و همیشه می‌دانستیم که بالاخره یک روز زمانش را به کارهای دیگری اختصاص خواهد داد.»

پیتر تیل حامی محافظه‌کاران بود

تیل یکی از سرمایه‌گذارهای اولیه فیسبوک بود و در سال 2005 به هیئت مدیره این شرکت پیوست. با این حال، او در سال‌های اخیر عمدتا به خاطر تفکرات سیاسی محافظه‌کارانه شناخته می‌شد. تیل پس از حمایت رسمی از کارزار دونالد ترامپ در سال 2016، از برخی نامزدهای جمهوری‌خواه حمایت مالی داشته است.

زاکربرگ در گذشته در مقابل درخواست‌ها برای قطع ارتباط با پیتر تیل مقاومت و از حضور او در هیئت مدیره فیسبوک دفاع کرده بود. این مسئله به خصوص پس از حمایت تیل از ترامپ جنجال زیادی به پا کرد. با این حال، حالا خبر جدایی او از متا در شرایطی اعلام شده که این شرکت در فصل چهارم سال 2022 عملکرد مالی نامناسبی داشته و برای اولین بار بخشی از کاربران فعال روزانه خود را از دست داده است.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 23 اردیبهشت 1403 پیش‌بینی روند قیمت بیت‌کوین
درمان دقیق تر بیماری‌ها؛ هوش مصنوعی گوگل داروساز می‌شود
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 22 اردیبهشت 1403 سقوط بیت‌کوین و اتریوم
به دلیل نقض حق امتیاز اختراع؛ مایکروسافت ۲۴۲ میلیون دلار جریمه شد
پس از نصب در مغز انسان؛ تراشه مغزی نورالینک مختل شد
وبگردی