کد خبر: ۲۸۳۴۶
|
۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۰

محققان چینی به جنگ ماهواره های اینترنتی استارلینک می روند

محققان نظامی چین معتقدند کشورشان باید قابلیت هایی برای غیرفعال سازی و حتی از بین بردن اینترنت ماهواره ای استارلینک توسعه دهد.

به گزارش «نبض فناوری»، انگجت اعلام کرد، این بخشی از پژوهش محققان چینی است که در ژورنال« مدرن دفنس تکنولوژی» منتشر شده است.

به عقیده مولفان پژوهش، ممکن است از ماهواره های استارلینک برای مقاصد نظامی استفاده شود که هدف آن کمک به کشورهای دیگر و تهدید امنیت ملی چین باشد.

طبق گزارش نشریه ساوت چاینا مورنینگ پست، محققان خواهان توسعه قابلیت های ضدماهواره ای از جمله روش های از بین بردن سخت و نرم هستند.

روش از بین بردن سخت این ماهواره شامل نابود کردن فیزیکی آنها به وسیله موشک است. از سوی دیگر روش نرم از بین بردن ابزارهای مذکور هدف گرفتن نرم افزار و سیستم عامل ماهواره است.

علاوه بر آن محققان معتقدند باید یک سیستم نظارتی با توانایی ردیابی هریک از ماهواره های استارلینک توسعه یابد. چنین سیستم یکی از نگرانی های محققان چینی درباره احتمال ارسال بار نظامی به فضا همراه ماهواره های مذکور را برطرف می کند.

در بخشی از گزارش آمده است: هرچند استارلینک ادعا می کند یک برنامه غیرنظامی است که اینترنت پرسرعت فراهم می کند، اما پس زمینه نظامی قدرتمندی دارد. سایت های پرتاب آن در مقرهای نظامی ساخته شده اند. اسپیس ایکس قبلا بودجه هایی از نیروی هوایی آمریکا دریافت کرد تا شیوه برقراری ارتباط بین ماهواره استارلینک با هواپیمای نظامی در شرایط رمزگذاری شده را بررسی کند.

محققان چینی هشدار داده اند پروژه استارلینک سرعت ارتباطات جت های جنگنده و پهپادها را تا ۱۰۰ بار افزایش می دهد.

آنها در بخش دیگری از گزارش خود هشدار داده اند: ماهواره های پروژه استارلینک پس از تکمیل شدن قادر به حمل ابزارهای شناسایی، ناوبری و آب و هواشناسی هستند که قابلیت های جنگی ارتش آمریکا در حوزه هایی مانند شناسایی مناطق دورافتاده، ارتباطات، ناوبری و مکان یابی، حمله و غیره افزایش دهد.

در این میان محققان روش از بین بردن نرم ماهواره ها را ترجیح می دهند زیرا نابود کردن ماهواره ها زباله های فضایی به و جود می آورد که در فعالیت های چین تداخل ایجاد می کند.

منبع/ مهر

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 23 اردیبهشت 1403 پیش‌بینی روند قیمت بیت‌کوین
درمان دقیق تر بیماری‌ها؛ هوش مصنوعی گوگل داروساز می‌شود
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 22 اردیبهشت 1403 سقوط بیت‌کوین و اتریوم
به دلیل نقض حق امتیاز اختراع؛ مایکروسافت ۲۴۲ میلیون دلار جریمه شد
پس از نصب در مغز انسان؛ تراشه مغزی نورالینک مختل شد
به شکل یک سیگنال الکتریکی؛ کشف جی پی اس در مغز انسان
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 19 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟
وبگردی