ایجاد تحول دیجیتال مدیریت سازمانی در صنعت بیمه
به گزارش خبرنگار «نبض فناوری» نادر آقازاده مدیرعامل شرکت فناوران اطلاعات و ارتباطات ستاک درباره محصولات نرم افزاری این شرکت دانشبنیان گفت: در حال حاضر شرکت دانش بنیان ستاک دو محصول دانش بنیان در حوزه نرم افزارهای سازمانی تحت عنوان «سامانه مولد پورتال و تبادل اطلاعات کسب و کار» و در حوزه تحول دیجیتال صنعت بیمه تحت عنوان «سامانه ابری بیمه ستاک» را توسعه داده است.
وی با اشاره به تولید نرم افزارهای یادشده با رویکرد رفع چالشهای توسعه و نگهداری سامانههای ارتباطی و تعاملی گفت: این سامانهها مبتنی بر فناوریهای پیشرفته از جمله فناوری رایانش ابری توسعه یافتهاند.
این فعال فناور، با بیان اینکه پورتال یک درگاه و ابزار هوشمند برای افزایش سطح خدمات، رضایت مندی مشتریان و خودکارسازی فرآیندهای سازمانی است، عنوان کرد: بدیهی است که استفاده از پورتال موجب میشود که شرکتها، سازمانهای دولتی و خصوصی بتوانند بخش قابل توجهی از فرآیندها، استخدام ها، آزمون ها، فرمها و... را به صورت آنلاین انجام داده و با ارائه خدمات الکترونیکی در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنند.
به گفته مدیرعامل شرکت دانشبنیان فناوران اطلاعات و ارتباطات ستاک، سازمانها و ارگانها صرفنظر ازاینکه دولتی یا خصوصی هستند همواره امکانات و خدماتی را ارائه میدهند که بهتر است این امکانات و خدمات بصورت برخط و در قالب میز خدمت الکترونیکی در اختیار مشتریان، کاربران و ارباب رجوع قرار گیرد که در اینصورت قطعاً موجب کاهش نیاز سازمانها به منابع مالی، انسانی و سخت افزاری خواهد شد و درنتیجه بازده و بهره وری مجموعهها را بالا خواهد برد.
آقازاده، درباره دیگر محصول این شرکت تحت عنوان سامانه ابری بیمه ستاک، توضیح داد: با استفاده از این سامانه قدرتمند و یکپارچه فروش آنلاین بیمه، کارگزاران حقیقی و حقوقی بیمه در سطح کشور میتوانند با استفاده از این پلتفرم، نسبت به اخذ مجوز کارگزاری برخط از بیمه مرکزی اقدام نمایند و همزمان با راه اندازی سیستم فروش آنلاین بیمه، درآمد و فروش کسب و کار خودشان را افزایش دهند. همچنین نمایندگان و بازاریان بیمه نیز میتوانند با راه اندازی وب سایت فروش بیمه از مزایای این سامانه بهرهمند بشوند.
وی درباره نمونههای داخلی و خارجی مشابه عنوان کرد: اگرچه نمونههای مشابه خارجی دارد، ولی پشتیبانی همزمان ازانواع زبانها به همراه شاخصههای محلی و توسعهپذیری با قابلیت ایجاد زیرپورتال به تعداد نامحدود ضمن حفظ یکپـارچگی مدیریت نرمافـزاری از جمله تمایزهای اصلی تولید این شرکت است. علیرغم وجود رقبای خارجی، واردات ثبتی قابل توجه در این حوزه وجود ندارد.
آقازاده به مزایای رقابتی این محصولات اشاره کرد و افزود: کیفیت خدمات، پشتیبانی پایدار و مطمئن و نیز همگامی با فناوریهای روز دنیا در توسعه نرم افزار، از جمله اصلیترین مزیت رقابتی این شرکت نسبت به رقبا است و اساساً قیمت ابزار رقابتی این شرکت نیست گرچه که قیمت خدمات این شرکت در میانه جدول تعرفه خدمات در این حوزه قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۹ نفر به صورت مستقیم در این شرکت شاغل هستند افزود: راه اندازی کسب و کارهای آنلاین از طریق سامانههای تولید این شرکت در صنعت بیمه و حوزه تجارت الکترونیک موجب اشتغالزایی غیرمستقیم میشود و این روند به صورت مستمر، ادامه دارد.