کد خبر: ۳۸۴۹۵
|
۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۰
پس از پرتاب در روز گذشته؛

دومین موشک استارشیپ منفجر شد

تحقیقاتی روی دومین پرتاب موشک عظیم استارشیپ که به انفجار منتهی شده انجام می شود و سازمان هوانوردی فدرال آمریکا بر آن نظارت خواهد کرد.

به گزارش «نبض فناوری»، اسپیس اعلام کرد، شب گذشته استارشیپ از مقر استار بیس در تگزاس آمریکا به فضا پرتاب شد و یک ماموریت آزمایشی را با هدف ارسال قسمت بالایی موشک به مدار زمین آغاز کرد. قرار بود موشک ۹۰ دقیقه پس از پرتاب در اقیانوس آرام نزدیک هاوایی فرود بیاید اما این ماموریت ۸ دقیقه پس از پرتاب به دلیل جداشدن سریع و بدون برنامه ریزی قسمت بالایی موشک پایان یافت.

دومین پرتاب آزمایشی موشک غول پیکراستارشیپ، متعلق به شرکت اسپیس ایکس ایلان ماسک، مانند پرتاب اول با موفقیت کامل همراه نبود.

این موشک ۱۲۰ متری در اولین پرتاب خود در ماه آوریل (فروردین ماه) اندکی پس از آن که از پایگاهی در تگزاس به فضا رفت در آسمان منفجر شد. اما این بار، موشک به ارتفاعی بالاتر و خارج از جو زمین رسید. بخش بالایی موشک بدون خدمه استارشیپ پس از پرتاب از تگزاس با موفقیت از تقویت‌کننده جدا شد اما پس از آن بوستر یا بخش پایینی که قرار بود روی زمین فرود آید بر فراز خلیج مکزیک منفجر و تماسش با استارشیپ قطع شد.

سازمان هوانوردی فدرال آمریکا (FAA) این رویداد را یک اتفاق ناگوار تلقی کرده و بر فرایند یافتن دلیل این امر نظارت خواهد کرد. این آژانس فدرال در پلتفرم ایکس نوشت: FAA بر تحقیقات اتفاق ناگوار مذکور به رهبری اسپیس ایکس نظارت و تضمین می کند این شرکت از طرح تحقیقات تایید شده سازمان و دیگر الزامات قانونی پیروی می کند.

FAA در پستی دیگر اعلام کرد پس از این رویداد هیچ گزارشی از جراحت یا خسارت به املاک عمومی گزارش نشده است.

پیش از این نیز آژانس فدرال مذکور بر تحقیقات پس از تست ماموریت اول که در ۲۰ آوریل انجام شد، نظارت کرد. موشک مذکور هنگام پرواز دچار چند مشکل شده بود به طور یکه چند موتور از ۳۳ موتور رپتور آن زودتر از موعد از کار افتادند.

منبع/ مهر

ارسال نظرات
در اعتراض به دستمزدها؛ کارمندان اپل اعتصاب می‌کنند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 23 اردیبهشت 1403 پیش‌بینی روند قیمت بیت‌کوین
درمان دقیق تر بیماری‌ها؛ هوش مصنوعی گوگل داروساز می‌شود
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 22 اردیبهشت 1403 سقوط بیت‌کوین و اتریوم
به دلیل نقض حق امتیاز اختراع؛ مایکروسافت ۲۴۲ میلیون دلار جریمه شد
پس از نصب در مغز انسان؛ تراشه مغزی نورالینک مختل شد
وبگردی