کد خبر: ۲۴۶۷۱
|
۲۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۰
در گفتگو با نبض فناوری؛

نرم افزار سپر ریسک برای پوشش کلیه ریسک‌های مالی طراحی شد

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مدیریت ریسک هوشمند ایرانیان، از طراحی نرم افزار سپر ریسک برای پوشش کلیه ریسک‌های مالی خبر داد و گفت: با سپر ریسک مالی تمدن می‌توان مفهوم مدیریت ریسک را برای تمام نهاد‌های مالی اجرایی کرد تا به عنوان یک ساختار اتکاپذیر، مورد توجه قرار گیرد.

علی حبیبی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مدیریت ریسک هوشمند ایرانیان، در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری» اظهار کرد: دانش مدیریت ریسک همیشه در کشور به یک موضوع پیچیده تبدیل شده است. نیاز شدید بازار و نهاد‌های مالی مثل بانک ها، شرکت تامین سرمایه و شرکت‌های بزرگ با ریسک‌های متعددی در کسب وکارشان مواجه هستند؛ بنابراین فلسفه شکل‌گیری شرکت هوشمند ریسک بدین صورت بود که دانش پیچیده مدیریت ریسک را به یک ابزاری تبدیل کند که شرکت‌ها به صورت ساده از ان بهره‌مند شوند تا کسب وکارشان را توسعه دهند.

وی تصریح کرد: دانش مدیریت ریسک دانش تلفیقی وبین رشته‌ای آی تی، فناوری اطلاعات، مالی و سرمایه‌گذاری، حسابداری و مالیات و بحث‌های کمی ریاضیات بوده است و نیاز به مهارت‌های خاصی دارد. به همین دلیل ما در سال ۹۷ این شرکت را به همت تامین سرمایه تمدن راه‌اندازی کردیم و هدف اصلی آن این بود که محصول دانش بنیانی را تولید و عرضه کند که پایه اصلی آن دانش مدیریت ریسک باشد.

حبیبی افزود: در همین راستا محصولی تحت عنوان سپر ریسک را تولید کردیم؛ بنابراین با سپر ریسک مالی تمدن می‌توان مفهوم مدیریت ریسک را برای تمام نهاد‌های مالی اجرایی کرد تا به عنوان یک ساختار اتکاپذیر، مورد توجه قرار گیرد. همچنین به کمک این نرم افزار، تمام سرفصل‌های ریسک یک نهاد مالی در یک لحظه، سنجیده می‌شود و هزینه، فایده و شرایط ریسک نهاد‌های مالی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی تأکید کرد: هدف از طراحی این محصول پوشش ریسک‌های عملیاتی و ریسک‌های تطبیق و ریسک بازار و نقدینگی و استراتژیک و ریسک اعتباری مشتریان و در کنار آن بحث تحلیل انتشار اوراق توسط تامین سرمایه‌ها است و به عبارتی دیگر پوشش کلیه ریسک‌های مالی شرکت‌های تامین سرمایه را به صورت سیستماتیک در کنار یکسری داشبورد‌های مدیریتی مدیران ارشد ایجاد کند.

حبیبی گفت: این محصول حاصل و نتیجه یک کار تیمی بوده که به ثمر نشسته است. نسخه اولیه این محصول در سال ۹۸ عرضه شده است و اوایل سال ۹۹ درخواست دانش بنیان شده را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دادیم.

وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر این کار به صورت ضمنی خیلی کم اجرا می‌شود. وقتی یک شرکتی می‌خواهد کاری را انجام دهد خطرات ومنافع حاصل از آن کار را می‌سنجد و با اعمال روش‌های مدیریت ریسک در ذهن خودش تصمیمات لازم را برای کسب وکار مجموعه می‌گیرد. اگر ما بتوانیم با ورود صیحیح اطلاعات دقیق را در اختیار ان‌ها قرار بدهیم و تصمیم دقیق اعمال کنیم در این صورت که نقش خود را به صورت خوب ایفا کردیم.

وی اضافه کرد: هم اکنون این محصول در شرکت تامین سرمایه تمدن استفاده می‌شود که بزرگترین نهاد مالی بازار بورس در کشور است و در کنار آن این شرکت ۱۲ صندوق را نیز مدیریت می‌کند. اگر بتوانیم این محصول را به بقیه نهاد‌های مالی عرضه کنیم. نسخه دوم آن در دست تهیه است حتی یک شرک جدید را نیز برای ان اضافه می‌کنیم. تامین دیتا و مدل‌های دیتا در حجم بزرگ یکی از مسائلی است که به عنوان یک چالش برای نهاد‌های مالی است متاسفانه در برخی اوقات همکاری لازم در این زمینه صورت نمی‌گیرد.

ارسال نظرات
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۲۹ درصدی «توسن» در دوره یکماهه اسفند ۱۴۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 29 فروردین 1403 صعود اندک بیت‌کوین
وبگردی