کد خبر: ۲۶۶۷۲
|
۰۳ فروردين ۱۴۰۱ | ۱۹:۲۰

انویدیا از Omniverse Cloud برای ساخت آسان‌تر دنیاهای مجازی رونمایی کرد

انویدیا طی کنفرانس خود در GTC 2022 از ابزارهای جدید سرویس Omniverse رونمایی کرد که به افراد و کسب‌وکارها امکان ساخت آسان‌تر شبیه‌سازهای مجازی دنیای واقعی را می‌دهد.

به گزارش«نبض فناوری» اگرچه فیسبوک نقش انکارناپذیری در گسترش محبوبیت ایده متاورس دارد، اما اکنون دیگر تنها شرکت بزرگ در این زمینه محسوب نمی‌شود و بسیاری از رقبا به سمت چنین مفهومی جذب شده‌اند. انویدیا نیز در همین راستا طی کنفرانس خود در GTC 2022 از ابزارهای جدید سرویس Omniverse رونمایی کرد که به افراد و کسب‌وکارها امکان ساخت آسان‌تر شبیه‌سازهای مجازی دنیای واقعی را می‌دهد.

پلتفرم انویدیا Omniverse می‌تواند دنیای مجازی را برای طراحان سه‌بعدی به ارمغان بیاورد تا بتوانند از نقاط مختلف دنیا و با نرم‌افزارهای متنوع اقدام به انجام مشترک پروژه‌ها کنند. اکنون استفاده از این ابزار بسیار سریع‌تر از گذشته نیز خواهد شد و هنرمندان، طراحان و توسعه‌دهندگان با مراجعه به سرویس ابری مختص به آن و حتی بدون داشتن کارت گرافیک‌های سری RTX می‌توانند دسترسی سریع و بدون دردسر را تجربه کنند. سرویس Omniverse Cloud درحال حاضر به صورت دسترسی زودهنگام در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

سیستم رایانش Omniverse OVX انویدیا

انویدیا علاوه‌بر تامین نیازهای طراحان و توسعه‌دهندگان مستقل، به مشتریان تجاری و کسب‌وکارهای بزرگ هم توجه ویژه‌ای داشته و سیستم رایانش Omniverse OVX را جهت برطرف کردن قدرت پردازشی مورد نظر آن‌ها درنظر گرفته است. این سرویس نه‌تنها می‌تواند برای اجرای شبیه‌سازی‌های وسیع مورد استفاده قرار بگیرد؛ بلکه می‌توان از آن در طراحی‌های صنعتی هم بهره برد.

 
 
 
نمایی از یک سرور Omniverse OVX

سرورهای OVX از هشت کارت گرافیک A40 بهره می‌برند و می‌توان از ۱ ترابایت رم در کنار ۱۶ ترابایت فضای ذخیره‌سازی NVMe در آن‌ها استفاد کرد. مشخص است که چنین قدرت پردازشی عظیمی می‌تواند از پس رندرهای همزمان و تامین سریع خروجی‌های گرافیکی سنگین بربیاید. در صورت نیاز به قدرت بیشتر، مشتریان می‌توانند ۳۲ سرور متصل به هم در قالب سطح OVX SuperPOD را سفارش دهند.

شایان ذکر است که سرویس Omniverse به عنوان نسخه آزمایشی در اواخر سال ۲۰۲۰ عرضه شد. در آن‌زمان هنوز فیسبوک به سراغ مفهوم متاورس نرفته بود و حتی نام خود را هم به متا تغییر نداده بود. طبق داده‌های منتشر شده، درحال حاضر حدود ۱۵۰ هزار کاربر مستقل در کنار شرکت‌های بزرگی مثل آمازون و پپسی از سرویس مذکور استفاده می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 8 اردیبهشت 1403 سقوط سودآوری بیت‌کوین
گزارش مالی سه‌ماهه مایکروسافت اعلام شد؛ رشد سرویس‌های ابری به‌لطف هوش مصنوعی
تحول مورد انتظار ربات‌های انسان نما در زندگی مردم ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
وبگردی