کد خبر: ۱۶۲۴۴
|
۲۸ فروردين ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۰

تا 10 سال آینده حیات فرازمینی کشف خواهد شد

تلسکوپی که در پاییز امسال پرتاب می شود قادر خواهد بود تا در طی سه روز ردپای زیستی را در دیگر سیارات مشاهده کند.

به گزارش «نبض فناوری»، تحقیقات نشان می دهد که تلسکوپ جدید می تواند در کمتر از 60 ساعت ردپای زیستی را در سایر سیارات کشف کند.

کاپریس فیلیپس دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایالتی اوهایو که یافته های مقدماتی را در نشست مطبوعاتی 2021 APS  به اشتراک گذاشت  گفت: «آنچه واقعاً من را در مورد نتایج شگفت زده کرده این است که واقعاً در 5 تا 10 سال آینده نشانه هایی از زندگی در سیارات دیگر پیدا می کنیم.»

کوتوله های گازی توانایی پرورش حیات را دارند. اما از آنجا که هیچ یک از این ابرخاکی ها یا مینی نپتون ها در منظومه شمسی وجود ندارند، دانشمندان برای کشف آمونیاک و سایر علائم بالقوه حیات در آن ها تلاش می کنند.

فیلیپس محاسبه کرد که هنگامی که تلسکوپ فضایی جیمز وب در ماه اکتبر پرتاب می شود، می تواند پس از چند چرخش آمونیاک را در اطراف شش سیاره کوتوله گازی به راحتی تشخیص دهد.

او و تیمش مدل چگونگی واکنش ابزارهای JWST به ابرها و شرایط جوی مختلف را الگوبرداری و سپس لیستی از مکان هایی که تلسکوپ باید برای یافتن حیات جستجو کند را تهیه کردند.

فیلیپس گفت:« بشر همواره به دنبال این سوال بوده که آیا ما در جهان تنها هستیم؟ آیا در جاهای دیگر  زندگی شبیه به ما وجود دارد؟» تحقیقات من نشان می دهد که برای اولین بار دانش علمی و توانایی های فناوری داریم که  پاسخ این سوالات را دریابیم.

ارسال نظرات
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 8 اردیبهشت 1403 سقوط سودآوری بیت‌کوین
گزارش مالی سه‌ماهه مایکروسافت اعلام شد؛ رشد سرویس‌های ابری به‌لطف هوش مصنوعی
تحول مورد انتظار ربات‌های انسان نما در زندگی مردم ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
وبگردی