کد خبر: ۲۴۱۳۰
|
۰۹ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰

صنعت کشاورزی و زیست فناوری با توان دانش‌بنیان‌ها چگونه توسعه می‌یابد؟

امروزه شرکت‌های دانش‌بنیان با توانمندی داخلی توانسته‌اند مشکل‌گشای صنایع کشور باشند به عنوان نمونه هم‌اکنون ۲۶۵ مجموعه دانش‌بنیان با اثبات توانمندی خود و تولید محصولات فناورانه در حوزه کشاورزی، زیست‌فناوری و صنایع غذایی، این حوزه‌ها را به سمت استفاده از نوآوری‌های فناورانه و خلاقیت‌ها سوق داده‌اند و نسل جدیدی از این صنایع را ایجاد کردند.


به گزارش خبرنگار «نبض فناوری» امروزه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها با تولید محصولات کلیدی در صنایع مختلف به یکی از شاهرگ‌های حیاتی و توسعه اقتصادی کشور تبدیل شده‌اند به گونه‌ای این شرکت‌ها با ایجاد خلق نوآوری و استفاده از فناوری نوین توانسته گرهی از مشکلات کلیدی کشور را باز کرده و حرفی در عرصه بازار‌های جهانی داشته باشند.‌

می‌توان گفت طی سال‌های اخیر شرکت‌های دانش‌بنیان با توانمندی داخلی توانسته‌اند مشکل‌گشای صنایع کشور باشند به عنوان نمونه هم‌اکنون ۲۶۵ مجموعه دانش‌بنیان با اثبات توانمندی خود و تولید محصولات فناورانه در حوزه کشاورزی، زیست‌فناوری و صنایع غذایی، این حوزه‌ها را به سمت استفاده از نوآوری‌های فناورانه و خلاقیت‌ها سوق داده‌اند و نسل جدیدی از این صنایع را ایجاد کردند. صنایع کاربردی و راهبردی در کشور که ارتباط تنگاتنگی با دیگر علوم پایه دارند.

هرچند که آمار‌ها از این حکایت دارد که هنوز صنعت کشاورزی چندان بهره درستی از نوآوری‌ها و توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان نبرده است؛ اما این صنعت با ورود تخصص‌ها و توان دانشی جوانان در مسیر توسعه یافتگی قدم گذاشته است. رفع مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند زمینه ورود فناوری‌های جدید را در بخش کشاورزی فراهم کند.

باید این نکته را یادآور شد که امنیت غذایی و تولید محصولات با کیفیت نقش کلیدی در سلامتی افراد دارد و این مهم نیز وابسته به حوزه صنعت کشاورزی است و به همین منظور شرکت‌های تولید همواره سعی برآن دارند که با استفاده از توان داخلی محصول با کیفیت را در اختیار مشتریان خود قرار دهند. این شرکت‌ها از زمان ورود به عرصه تولید محصولات مختلفی، چون کود‌های اصلاح‌کننده، کود‌های ماکرو، کود‌های کامل، انواع گز، پولکی، شیرینی لوز، کیت‌های تشخیصی برای شناسایی و طبقه بندی بیماری‌های مختلف، اصلاح و بهینه سازی فرمولاسیون تغذیه گیاهان در شرایط هیدروپونیک، فناوری‌های نوین کشاورزی، مقاوم ازی در برابر کم آبی و خشکسالی، انواع کود‌های شیمیایی، بیولوژیکی و نانو با استفاده از فناوری‌های نوین بازیافت مواد زائد و پسماند‌های شهری، صنعتی و کشاورزی را تولید کرده‌اند.

در کنار موارد فوق یکی از مباحث کلیدی حمایت از این شرکت‌های تولید است که معاونت علمی و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی همواره تلاش کرده که با ارائه انواع خدمات مختلف از این شرکت‌ها حمایت کند.

ارسال نظرات
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 8 اردیبهشت 1403 سقوط سودآوری بیت‌کوین
گزارش مالی سه‌ماهه مایکروسافت اعلام شد؛ رشد سرویس‌های ابری به‌لطف هوش مصنوعی
تحول مورد انتظار ربات‌های انسان نما در زندگی مردم ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
وبگردی