کد خبر: ۳۳۵۰۲
|
۲۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۰

آژانس رگولاتوری بریتانیا: خریداری اکتیویژن توسط مایکروسافت به ضرر گیمرها خواهد بود

خریداری اکتیویژن توسط شرکت مایکروسافت به یکی از موضوعات خبری داغ طی سال 2022 تبدیل شد. اما موانع نظارتی همچنان مانع این 2 شرکت برای نهایی‌سازی معامله‌ای با ارزش 68.7 میلیارد دلار شده است. این رقم نشان‌دهنده بزرگترین قرارداد خرید در تاریخ صنعت فناوری است.

به گزارش«نبض فناوری»خریداری اکتیویژن توسط شرکت مایکروسافت به یکی از موضوعات خبری داغ طی سال 2022 تبدیل شد. اما موانع نظارتی همچنان مانع این 2 شرکت برای نهایی‌سازی معامله‌ای با ارزش 68.7 میلیارد دلار شده است. این رقم نشان‌دهنده بزرگترین قرارداد خرید در تاریخ صنعت فناوری است. سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا آخرین نهاد نظارتی است که نگرانی خود را در این رابطه ابراز نموده است.

تحلیل‌گران بر این باورند که خریداری اکتیویژن توسط مایکروسافت در بلندمدت به گیمرها آسیب خواهد زد؛ چرا که بازی‌هایی نظیر Call of Duty احتمالا به عناوین اختصاصی برای کنسول ایکس‌باکس مایکروسافت تبدیل خواهند شد. این پدیده موجب افزایش قیمت‌ها، کاهش طیف کاربران تحت پوشش، تسلط مایکروسافت بر بازار، افت کیفیت و خدمات‌رسانی ضعیف‌تر در کنسول‌های بازی خواهد شد.

سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: “وظیفه ما این است که اطمینان حاصل کنیم که گیمرهای بریتانیایی اسیر آتش متقابل معاملات جهانی نخواهند شد. چنین وضعیتی به مرور زمان می‌تواند موجب آسیب به فضای رقابت، افزایش قیمت‌ها، کاهش حق انتخاب یا افت نوآوری شود. ما موقتا به این نتیجه رسیده‌ایم که فرآیند مورد اشاره احتمالا چنین تبعاتی را به‌دنبال خواهد داشت.”

به‌نظر می‌رسد که کمیسیون ضد انحصار اروپا با کمیسیون بریتانیا همسو بوده و معتقد است که پیش از موافقت با اجرای این معامله بایستی راهکارهایی مدنظر قرار گیرند. سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا پیشنهاد می‌کند که فرنچایز بازی Call of Duty تفکیک شده و امکان فعالیت آن به‌عنوان یک شرکت مستقل فراهم شود. اما این تصمیم احتمالا موجب محدودیت منابع و دارایی‌های شرکت شده و فعالیت آن‌را مختل خواهد کرد.

مایکروسافت وعده داده که بازی‌های اکتیویژن به‌صورت انحصاری برای پلتفرم‌های این شرکت تولید نخواهند شد. در این راستا حتی مایکروسافت پیشنهاد اعطای مجوز 10 ساله به سونی را مطرح نموده است. بدین‌ترتیب کاربران می‌توانند از تداوم عرضه بازی Call of Duty روی کنسول پلی‌استیشن در آینده قابل پیش‌بینی اطمینان حاصل نمایند.

با این‌حال سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا با این پیشنهاد چندان موافق نیست؛ زیرا مایکروسافت در زمینه ارائه عناوین انحصاری برای ویندوز و ایکس‌باکس دارای سابقه بوده و سابقه این شرکت در زمان خریداری استودیو ZeniMax طی سال 2020 نیز شاهد دیگری علیه مایکروسافت محسوب می‌شود. بنابراین سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا نگران است که حتی در صورت ادامه عرضه Call of Duty برای پلی‌استیشن، این بازی تحت شرایط مادی بدتر در دسترس کاربران قرار گیرد.

منبع: آی تی رسان

ارسال نظرات
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 8 اردیبهشت 1403 سقوط سودآوری بیت‌کوین
گزارش مالی سه‌ماهه مایکروسافت اعلام شد؛ رشد سرویس‌های ابری به‌لطف هوش مصنوعی
تحول مورد انتظار ربات‌های انسان نما در زندگی مردم ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
وبگردی