کد خبر: ۳۸۳۰۶
|
۱۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۰

هوش مصنوعی مولد گلکسی S24 احتمالاً پولی خواهد بود

سامسونگ ظاهراً به سری گلکسی S24 نام «اولین گوشی مبتنی بر هوش مصنوعی» را اختصاص می‌دهد؛ اما به‌نظر می‌رسد این هوش مصنوعی رایگان نخواهد بود.

به گزارش «نبض فناوری»، سال 2023 سال هوش مصنوعی مولد بوده است. شرکت‌های زیادی برای نوآوری و یافتن راه‌های جدید به‌منظور پیاده‌سازی این فناوری در زندگی روزمره کاربران تلاش کرده‌اند. در راستای این تلاش‌ها، سامسونگ هم درحال توسعه ویژگی‌های هوش مصنوعی جدید برای سری S24 است که از معماری جدید NPU در تراشه اگزینوس 2400 پشتیبانی می‌کند. بااین‌حال، گزارش جدیدی ادعا می‌کند که سامسونگ ممکن است دسترسی به این ابزارهای هوش مصنوعی را به اشتراک پولی محدود کند.

براساس گزارش یک منبع آگاه به نام Tech Reve در ایکس، سامسونگ احتمالاً هوش مصنوعی مولد پرچمدارهای S24 را به‌صورت اشتراکی در دسترس قرار می‌دهد. این موضوع در جامعه فناوری بحث‌هایی در پی داشته و بسیاری در مورد دلیل دریافت هزینه برای پردازش هوش مصنوعی روی خود دستگاه تردید دارند. زمانی که گوشی تمام پردازش هوش مصنوعی را در موبایل کاربر انجام می‌دهد، ارائه اشتراک پولی دیگر منطقی نیست. یک رویکرد بهتر برای سامسونگ می‌تواند این باشد که با استفاده از رایانش ابری اشتراکی، با بارگذاری بخشی از بار هوش مصنوعی در سرورها، پردازش‌ها را سریع‌تر کند.

هوش مصنوعی سامسونگ و اگزینوس 2400

درحالی‌که جزئیات دقیق ویژگی‌های هوش مصنوعی گلکسی S24 هنوز اعلام نشده‌ است، گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که با استفاده از تراشه جدید اگزینوس 2400، سامسونگ قصد دارد عملکردهایی مشابه با ChatGPT و Google Bard را معرفی کند. بدین‌ترتیب به کاربران امکان دسترسی به یک چت‌بات هوش مصنوعی داده می‌شود که مستقیماً در گوشی ساخته و پردازش می‌شود. علاوه‌براین، ابزار جدید تولید متن به تصویر هوش مصنوعی با کمک اگزینوس 2400 نشان می‌دهد که این شرکت قصد دارد در وهله اول به پردازش هوش مصنوعی روی خود دستگاه تکیه کند.

دستیار صوتی Bixby در سال‌های اخیر توسعه محدودی را تجربه کرده است. بااین‌حال، با رونق‌گرفتن فناوری‌های هوش مصنوعی مولد، بیکسبی می‌تواند دستخوش تغییرات اساسی شود و به‌طور بالقوه فاصله خود با رقبایی مانند Google Assistant و سیری اپل را کاهش دهد. بیکسبی با معرفی ویژگی‌های جدید خواهد توانست در تبدیل گفتار به نوشتار و مکالمات طبیعی‌تر و شبیه به انسان عملکرد بهتری داشته باشد.

منبع/ دیجیاتو

ارسال نظرات
وبگردی