کد خبر: ۳۸۹۸۸
|
۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۹:۳۰
اسپیس ایکس اعلام کرد؛

اینترنت ماهواره ای روی موبایل‌های معمولی می‌آید

اسپیس ایکس در ماموریت آینده خود ۶ ماهواره استارلینک مجهز به قابلیت Direct to Cell را به مدار زمین می فرستد تا دسترسی جهانی به ارسال پیامک و برقراری تماس برای موبایل های معمولی را فراهم کنند.

به گزارش «نبض فناوری»، اسپیس اعلام کرد، اسپیس ایکس تصمیم دارد دسته ای از ماهواره های اینترنتی استارلینک را در ۲۹ دسامبر به فضا بفرستد. قرار است یک موشک فالکون ۹ همراه ۲۱ ماهواره استارلینک از مقر فضایی وندربرگ در کالیفرنیا به فضا پرتاب شود که برخی از آنها نیز قابلیت های پیشرفته ای دارند.

این شرکت در بیانیه مربوط به توصیف ماموریت نوشته است: در این عملیات ۶ ماهواره استارلینک با قابلیت Direct to Cell به فضا پرتاب می شوند که به اپراتورهای شبکه موبایل سراسر جهان اجازه می دهند دسترسی جهانی به ارسال پیامک، برقراری تماس و جستجو در اینترنت روی خشکی، دریاچه یا آب های ساحلی را فراهم کنند.

به نوشته گیزمودو اسپیس ایک تصمیم دارد با ارسال نخستین دسته ماهواره های مجهز به Direct to Cell این فناوری را در مدار زمین آزمایش کند تا بتواند در آینده دامنه فعالیت خود را از برج های مخابراتی فراتر ببرد.

در اصل نیز قرار بود سرویس «فضا به موبایل» با کمک نسل جدید ماهواره های اینترنتی استارلینک تسهیل شود. البته مدتی طول می کشد تا این ماهواره ها به مدار زمین ارسال شوند زیرا بزرگتر از آن هستند که روی یک موشک فالکون ۹ سوار شوند و برای ارسال آنها باید منتظر تکمیل شدن موشک استارشیپ ماند.

پیش از این نیز اسپیس ایکس تاییدیه آزمایش تماس های Direct to Cell بین ماهواره های استارلینک و موبایل های معمولی را دریافت کرده بود. کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا درخواست اسپیس ایکس برای آزمایش ماهواره های جدید را به مدت ۶ ماه تایید کرد. در این فرایند که با همکاری شرکت مخابراتی تی موبایل انجام می شود، ۲ هزار دستگاه و ۸۴۰ ماهواره به کارگرفته می شوند.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود بوستر اول موشک فالکون ۹ حدود ۸.۵ دقیقه پس از پرتاب به طور عمودی روی پهپاد کشتی اسپیس ایکس فرود می آید. همچنین قرار است ۲۱ ماهواره استارلینک ۶۲.۵ دقیقه پس از پرتاب از بوستر بالایی موشک جدا شوند.

استارلینک تاکنون بیش از ۹۰ ماموریت فضایی در ۲۰۲۳ میلادی انجام داده است.

منبع/ مهر

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 10 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده سقوط است؟
در آخرین گزارش درآمد «تجارت الکترونیک پارسیان» در کدال، درآمد و فروش 438 میلیارد تومانی «رتاپ» در فروردین ماه
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۹۵ درصدی در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 8 اردیبهشت 1403 سقوط سودآوری بیت‌کوین
گزارش مالی سه‌ماهه مایکروسافت اعلام شد؛ رشد سرویس‌های ابری به‌لطف هوش مصنوعی
وبگردی