کد خبر: ۱۶۳۲۸
|
۳۰ فروردين ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۶

تقدیر از واقفین آثار هنری موزه هنر مصطفی(ص)

نشست مجازی تقدیر از هنرمندان واقف بین المللی موزه هنر مصطفی(ص) به مسلمانان انگیزه می دهد تا با تأمل در شکوه و عظمت عصر طلایی اسلام، از آن الهام بگیرند.

به گزارش« نبض فناوری» فدراسیون جهانی علم (WSF) با همکاری بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) نشست تقدیر از 8 هنرمند واقف موزه هنر مصطفی(ص) را به همراه نمایشگاهی مجازی از آثار هنری اهدایی به موزه برگزار کرد.
هنرمندان سرشناس و علاقمندان به هنر از کشورهای هند، آمریکا، ایتالیا، انگلیس، مجارستان، ایران و امارات در این رویداد مجازی حضور پیدا کردند.
سیدعلی عمرانی، مدیراجرایی بنیاد مصطفی(ص) در گفتگویی اظهار داشت: موزه هنر مصطفی(ص) خاستگاه هنرمندانی است از سراسر جهان، عاشق ترویج صلح، امنیت و سلامت بشریت با نام حضرت مصطفی(ص) که با زبان خلقِ آثار هنرمندانه‌ی خود امکان گفتگو را با تمامی ملل فراهم می‌آورند.

وی ادامه داد: این موزه ماموریت "روایت ارزش‌های حضرت مصطفی(ص) و جهان اسلام در تثبیت صلح و امنیت با تمرکز به توسعه علم و فناوری" را با چشم انداز "ایجاد محفلی بین‌المللی به منظور گفتمان‌سازی علم و فناوری حول محوریت حضرت رسول اکرم(ص)" دنبال می‌ کنند.

ارم رضوی، رییس فدراسیون جهانی علم اظهار داشت: "هدف از این نشست که به بررسی ابعاد مختلف علم و هنر می پردازد، ارتقای هنر از طریق علم و علم از طریق هنر است. در این رویداد افرادی با پیشینه و فرهنگ های مختلف و عمدتاً مسلمان گرد هم آمده و دیدگاههای خود را در مورد علم و هنر -به ویژه هنر اسلامی و هنر خاورمیانه- به اشتراک گذاشتند.

کریتی دوداجا متخصص مرمت و بازسازی ابنیه تاریخی از آکادمی داموس میلان ایتالیا، سخنران اصلی این مراسم بود.
در این نمایشگاه هنری مجازی –که موسیقی قوالی (موسيقي مذهبي صوفيه اي هندوستان) به آن شور و حال ویژه ای بخشید- آثار هنری اهدایی از هنرمندان سبک پرتره، امپرسیونیسم، منظره نگاری و خوشنویسان برجسته در زمینه خطاطی به زبان های عربی، اردو و انگلیسی به نمایش گذاشته شد.

به گفته رییس فدراسیون جهانی علم یکی از آثار هنری نفیسی که به موزه هنر مصطفی(ص) اهدا شده است، تمثال امام جعفر صادق(ع)، دانشمند بزرگ جهان اسلام و بنیانگذار نهضت علمی است. نکته جالب توجه این است که این اثر متعلق به هنرمندی مسیحی بوده و نقاشی آن یک سال و نیم به طول انجامیده است.
رضوی تأکید کرد: "از آنجایی که این موزه علمی است، می بایست پیشگامان نهضت علمی جهان اسلام، جایگاه ویژهای در آن داشته باشند. اکنون مغزهای متفکر دوران طلایی اسلام و نیز دستاوردهای علمی این دوران باید بار دیگر مطرح و به مسلمانان معرفی شوند."

یکی دیگر از آثار هنری برجستهی اهدا شده به موزه، نقاشی خطِ (ترکیبی از خطاطی و نقاشیِ رنگ روغن) حدیثی از حضرت محمد(ص) با مضمون"من شهر دانش هستم و علی درب آن" است.

از دیگر هنرمندان حاضر در این نشست مجازی که آثار هنری خود را به موزه هنر مصطفی(ص) اهدا کردند، دارنده مدال طلا در خوشنویسی عربی و برنده جایزه خوشنویسی انگلیسی بودند. خانم شیپرا مالهوترا، که تاکنون سه بار برنده جایزه خوشنویسی انگلیسی شده، به عنوان یکی از شرکت کنندگان در این نشست گفت: "در این نمایشگاه آثار مختلفی - از قلع کاری گرفته تا نقاشی انگشتی- به نمایش گذاشته شد."

رئیس فدراسیون جهانی علم، با تأکید بر الهام بخش بودن این نشست، گفت: "اگرچه افراد زیادی از برخی کشورهای مسلمان تحصیلکرده هستند، اما هنوز هم بسیاری از مردمِ جوامع مسلمان یا کشورهایی که اکثریت مردم آن مسلمان هستند، تحصیلات عالی ندارند."

وی افزود: "چنین رویدادهایی به مسلمانان انگیزه می دهد تا با تأمل در شکوه و عظمت عصر طلایی اسلام، از آن الهام بگیرند."

ایشان با تأکید بر اهمیت شبکه سازی به منظور جذب بیشتر هنرمندان، اظهار داشت که توسعه شبکه های مختلف باعث می شود هنرمندان بیشتری در آینده در این رویداد شرکت کرده و برای اهدای آثار هنری خود به موزه هنر مصطفی(ص) ترغیب شوند.

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 10 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده سقوط است؟
در آخرین گزارش درآمد «تجارت الکترونیک پارسیان» در کدال، درآمد و فروش 438 میلیارد تومانی «رتاپ» در فروردین ماه
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۹۵ درصدی در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 8 اردیبهشت 1403 سقوط سودآوری بیت‌کوین
وبگردی