کد خبر: ۲۸۰۵۸
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۰

بومی‌سازی کیت تشخیص سریع آنتی‌بیوتیک در شیر

شرکت فرتاک‌تب کیت تشخیص سریع آنتی‌بیوتیک را برای اولین‌بار در ایران بومی‌سازی کرده است.

بومی‌سازی کیت تشخیص سریع آنتی‌بیوتیک در شیر

به گزارش «نبض فناوری»، محدثه حاجی عبدالوهاب، مدیرعامل استارتآپ دانش‌پژوهان فرتاک‌تب، دکترای بیوتکنولوژی دارویی از دانشگاه اولتراخت هلند گفت: اولین محصول ما در این شرکت، کیت تشخیص سریع آنتی‌بیوتیک در شیر است. زمانی‌که شیر از طرف دامدار و مراکز پخش شیر وارد کارخانه می‌شود باید افراد از لحاظ حضور یا عدم حضور آنتی‌بیوتیک‌ها در آن مطمئن شوند، زیرا اگر شیری که حاوی آنتی‌بیوتیک است وارد کارخانه شود، نمی‌تواند وارد فرآیندهای تخمیری ثانویه شود و همچنین نمی‌تواند محصولاتی مانند ماست، پنیر، بستنی، و ... را تولید کند. بیشترین سود کارخانه‌ها در محصولات ثانویه است؛ بنابراین کارخانه‌دارها باید صد در صد مطمئن شوند که شیر آنتی‌بیوتیک نداشته باشد و آن‌ها به‌طور معمول موقع ورود شیر به کارخانه چک می‌کنند. بعضی از دامداری‌ها خودشان آنتی‌بیوتیک موجود در شیر را چک می‌کنند و گاهی‌اوقات مراکز پخش یا کارخانه‌ها انجام می‌دهند. در حال حاضر تمام کیت‌های تشخیص وارداتی هستند و ما تنها شرکتی هستیم که این محصول را بومی‌سازی کرده‌ایم و اولین محصول ایرانی محسوب می‌شود.

وی افزود: شرکت فرتاک‌تب در حال حاضر در تلاش جذب سرمایه‌گذار است تا بتواند به تولید انبوه و تجاری‌سازی برسد. همچنین ارتباط بسیاری با سرمایه‌گذارها برقرار کرده‌ایم و برای معرفی محصول خود به نمایشگاه «اینوتکس۲۰۲۲» آمده‌ایم تا بلکه بتوانیم این محصول ایرانی را توسعه و گسترش دهیم. همچنین بیماری همه‌گیر کرونا تاثیر بسیار زیادی بر فعالیت ما در شرکت فرتاک‌تب داشته است، زیرا کاغذهای نیتروسلولز در ایران وجود نداشته و تمامی شرکت‌ها از چین وارد می‌کنند؛ بنابراین کاغذهای نیتروسلولز دیر به دست شرکت فرتاک‌تب رسیده است و نمی‌توانیم بگوییم کرونا بر فعالیت ما بی‌تأثیر بوده است، اما درخصوص توسعه و گسترش کیت تشخیص سریع آنتی‌بیوتیک تأثیر مستقیم نداشته است.

عبدالوهاب در پایان ادامه داد: رسانه‌ها اولین بخش از جامعه برای دیده شدن و آگاه‌سازی هستند. به عبارت دیگر رسانه‌ها در رابطه با حمایت از شرکت‌های بومی‌سازی‌شده می‌توانند بسیار موثر عمل کنند و مزیت محصولات ما نسبت به نمونه‌های اروپایی قیمت مقرون به‌صرفه آن است و نسبت به نمونه‌های چینی، کیفیت آن است.

منبع/ آنا

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 10 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده سقوط است؟
در آخرین گزارش درآمد «تجارت الکترونیک پارسیان» در کدال، درآمد و فروش 438 میلیارد تومانی «رتاپ» در فروردین ماه
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۹۵ درصدی در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
وبگردی