کد خبر: ۲۱۱۵۳
|
۲۹ شهريور ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۷
در گفتگو با مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پرشیا صنعت الکترونیک؛

بیش از ۴۲ محصول در حوزه صنایع غذایی تولید شد/ افزایش صادرات تا سقف ۵۰ درصد

مدیرعامل شرکت دانش بنیان پرشیا صنعت الکترونیک، با بیان اینکه این تجهیزات با دانش بومی برای اولین بار در کشور با توجه به نیاز صنایع غذایی تولید می‌شود، گفت: هم اکنون علاوه برتامین نیاز بازار داخلی صادراتی نیز به کشور‌های خارجی از جمله دبی، افغانستان، تاجیکستان و عراق انجام می‌شود.

سیدمهدی موسوی مدیرعامل شرکت دانش بنیان پرشیا صنعت الکترونیک، در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری» با بیان اینکه این شرکت با هدف ارایه خدمات نوین به صنایع غذایی از سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: شرکت پرشیا صنعت الکترونیک خدماتی را در حوزه ماشین‌آلات صنایع غذایی و تجهیزات آزمایشگاهی ارائه می‌دهد تا جاییکه دستگاه‌هایی را در حوزه طراحی و تولید آزمایشگاهی کنترل کیفی مرتبط با محصولات نوشیدنی گازدار و بدون گاز در زمینه PET، شیشه و قوطی، طراحی و تولید دستگاه‌های مربوط به خطوط تولید صنایع غذایی مانند کانوایر‌های هوایی و زمینی، خطوط پاستوریزاسیون، بسته بندی و... نگهداری، تعمیرات و افزایش بهره وری خطوط تولید صنایع غذایی مرتبط دستگاه‌هایی را تولید و روانه بازار کرده است.

موسوی، تولید دستگاه کانوایرهوایی با حداکثر ظرفیت، طراحی و ساخت دستگاه شرینکر، ساخت دستگاه تونل پاستوریزه ماءالشعیر، طراحی و ساخت دستگاه اتوماتیک اندازه گیری حجم گاز محلول در نوشابه، ساخت دستگاه تورکومتر دیجیتال، طراحی، ساخت و تامین کلیه دستگاه‌های تست و کنترل کیفی پریفرم و بطری، شیشه و قوطی را از عمده دستاورد‌های کلیدی این شرکت عنوان کرد و افزود: این تجهیزات با دانش بومی برای اولین بار در کشور با توجه به نیاز صنایع غذایی تولید می‌شود. قبلا این دستگاه‌ها از خارج وارد می‌شد.
موسوی با اشاره به مزیت این تجهیزات نسبت به مشابه خارجی، گفت: عمده مزیت آن پایین بودن قیمت، کیفیت بالا و گارانتی خدمات پس از فروش است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: اساس کار این شرکت تحقیق و توسعه با دانش بومی است. شرکت صنایع غذایی موظف هستند که تمام روش‌های آزمون استاندارد را طی کنند بنابراین ما در تولیدات خود تمام مراحل را طی کردیم و تمام مجوز‌های لازم را اخذ کردیم. در حال حاضر بیش از ۴۲ محصول را در این حوزه طراحی و تولید کردیم.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون علاوه برتامین نیاز بازار داخلی صادراتی را به کشور‌های خارجی از جمله دبی، افغانستان، تاجیکستان و عراق انجام می‌دهیم. حجم توان صادراتی این شرکت در صورت مهیا شدن شرایط قابل افزایش تا سقف ۵۰ درصد است.

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 10 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده سقوط است؟
در آخرین گزارش درآمد «تجارت الکترونیک پارسیان» در کدال، درآمد و فروش 438 میلیارد تومانی «رتاپ» در فروردین ماه
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۹۵ درصدی در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 8 اردیبهشت 1403 سقوط سودآوری بیت‌کوین
وبگردی