کد خبر: ۲۰۶۳۰
|
۱۱ شهريور ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۰

چرا گره از کلاف سردرگم دانش‌بنیان‌ها باز نمی‌شود؟!

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت با بیان اینکه مدیران دولتی تفکری جزمی و در جهت خلاف تولید و کسب و کار دارند، گفت: تا موقعی که چنین تضادها و دوگانگی هایی وجود دارد،هیچ نتیجه‌ای عاید نخواهد شد و کلاف سردرگمی که ایجاد شده است گره گشائی نخواهد شد.

سید صدرالدین نبوی مدیرعامل شرکت داروسازی دانش بنیان نوتِک فار در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری» با اشاره به اینکه این شرکت از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را در زمینه فرمولاسیون و تولید دارو‌های گیاهی و استخراج و تخلیص مواد آغاز کرده است، اظهار کرد: عاملی که این شرکت را به سوی دانش بنیان شدن سوق داد فعالیت‌های تخصصی آن بود اساسا داروسازی گیاهی رشته‌ای تخصصی است که در آن دانش و تکنیک نقش عمده‌ای دارد.

وی تصریح کرد: دارو‌هایی که این شرکت ساخته است و کیفیتی که در دارو‌های این شرکت لحاظ شده است عمده دستاورد‌های آن بوده است.

نبوی گفت: با توجه به تعدد شرکت‌های فعال در این زمینه درصد بالایی از سهم بازار را نداریم، ولی قابل قبول است.

مدیرعامل شرکت داروی سازی نوتک با بیان اینکه با کشور‌های خارجی نیز در این عرصه فعالیت می‌کنیم، افزود: متاسفانه شرایط تحریم‌ها مانع بزرگی محسوب می‌شود که در صورت رفع تحریم‌ها و عادی شدن روابط اقتصادی در مورد آن می‌توان برنامه ریزی کرد. اساساً جابجایی پول در سیستم بانکی و معامله با روش‌های معتبر بین المللی نظیر LC، همکاری‌های بین المللی را در یک چارچوب با ثبات ممکن می‌سازد.

وی تأکید کرد: فعلا با توجه به شرایط موجود اقتصادی و بحران کرونا تا پایان سال مهمترین برنامه و اولویت شرکت نو تِک فار ادامه تولید و حفظ اساس شرکت و پرسنل آن است.

نبوی با اشاره به موانع و چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان گفت: مشکلات بسیار زیاد است ادارات و سازمان‌های دولتی و بوروکراسی و سوء مدیریت‌ها در آن‌ها و بخشنامه‌های خلق الساعه صادره توسط آنها، وضع مقررات زائد، فشار‌هایی که اداره تامین اجتماعی بر شرکت‌ها می‌آورد بخصوص اخذ مبالغی تحت عنوان بیمه قرارداد‌ها که عمدتاً تحمیلی و بدون ارائه خدمات و بدون دلیل موجه اخذ می‌شود. برداشتن معافیت مالیاتی از اکثر شرکت‌های دانش بنیان و طبقه بندی آن‌ها تحت عنوان دانش بنیان نوع ۲ و در نتیجه قراردادن آن‌ها در مسیر اخذ مالیات و اداره دارائی که خود معضلی بر سر راه تولید هستند، عدم ثبات اقتصادی و موارد متعدد دیگر از مشکلاتی هستند که شرکت‌های دانش بنیان با آن‌ها روبرو هستند.

وی تصریح کرد: حل و رفع این مشکلات در درجه اول هدف گذاری صحیح و حرفه‌ای و دلسوزانه برای رفع موانع تولید و کسب و کار و بعد برنامه ریزی و اجرای صحیح می‌طلبد. در حال حاضر بیشتر این مباحث بصورت ادعا و شعار و ارائه بیلان کار‌های غیر واقعی توسط بخش دولتی است و اساسا نتایج مثبت و در خور دیده نمی‌شود. کسانی می‌خواهند این مشکلات را برای شرکت‌ها رفع کنند که خود خالق این مشکلات هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اضافه کرد: اراده ملی و مدیریت کارآمد با مشورت بخش خصوصی ممکن است بتواند تا حدودی این مشکلات ریشه‌ای و نهادینه شده را حل کند. بخش دولتی مهمترین مانع تولید و کسب و کار و تجارت در کشور است.

وی خاطرنشان کرد: مدیران دولتی تفکری جزمی ودر جهت خلاف تولید و کسب و کار دارند. قیمت گذاری دستوری مانع هرگونه پیشرفت و حتی حفظ حیات شرکت‌ها است. در حالیکه تورم و تحریم‌ها قیمت مواد اولیه را تا چند برابر بالا برده است، بخش دولتی با فشار بر تولید کننده مانع افزایش قیمت منطقی می‌شود و به مردم بیلان کار مبارزه با گرانی می‌دهد. آیا راه مبارزه با گرانی این است؟ تا موقعی که چنین تضاد‌ها و دوگانگی‌هایی وجود دارد، هیچ نتیجه‌ای عاید نخواهد شد و کلاف سردرگمی که ایجاد شده است گره گشائی نخواهد شد.

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 10 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده سقوط است؟
در آخرین گزارش درآمد «تجارت الکترونیک پارسیان» در کدال، درآمد و فروش 438 میلیارد تومانی «رتاپ» در فروردین ماه
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۹۵ درصدی در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
در بزرگترین نمایشگاه خودروی چین خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 8 اردیبهشت 1403 سقوط سودآوری بیت‌کوین
وبگردی