کد خبر: ۲۴۳۳۱
|
۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۱

چگونه می‌توان با فناوری هوش مصنوعی کسب درآمد کرد؟

با وجود نخبگان و محققان مشکل چندانی به لحاظ نیروی انسانی وجود ندارد؛ بلکه مسئله مهم نبود حمایت و تسهیلات تشویقی برای این افراد است که دولت بایستی در این راستا اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد تا بتواند بستر را برای صادرات فناوری هوش مصنوعی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شود.

به گزارش خبرنگار «نبض فناوری» شرکت‌های دانش بنیان طی سال‌های اخیر نه تنها در ایران بلکه در کشور‌های خارجی نقش کلیدی را در توسعه اقتصادی کشور‌ها ایفا کرده‌اند؛ چرا که این شرکت‌ها با ارائه دستاورد‌ها بکر توانسته‌اند گره‌گشای بخش‌های مختلف صنعت باشند.

باید این نکته را اذعان کرد و گفت که ارزش دانش، زمانی در کشور پررنگ‌تر خواهد شد که بتوان آن را به کالا یا خدمتی جهت رفع نیازمندی‌های جامعه بشری تبدیل کرد. شرکت‌های دانش‌بنیان موسسه‌های کوچک و متوسطی هستند که با هدف تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات وتوسعه و بومی-سازی فناوری تشکیل می‌شوند؛ از طرفی شرکت‌های دانش بنیان، موتور محرکه و عامل محوری پیشرفت اقتصاد‌های دانش بنیان هستند، اقتصادی که از پایدارترین نوع اقتصاد در جهان محسوب می‌شود. آنچه که در این میان مهم است ورود این شرکت‌ها به حوزه هوش مصنوعی است این فناوری به قدری برای کشور مهم و حائز اهمیت است که رهبر انقلاب تأکید کردند که محققان و فناوران به این دانش بیشتر بپردازند؛ بنابراین با توجه به تاکیدات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر کسب جایگاهی مهم در زمینه هوش مصنوعی در میان ده کشور، فعالیت‌ها و دستاورد‌های کشور در این حوزه نویدبخش روز‌های پر افتخاری برای کشور است.

میلاد حسن زاده کارشناس فناوری هوش مصنوعی در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری» گفت: آنچه در حوزه فناوری هوش مصنوعی حائز اهمیت بوده، بحث استمرار در حوزه تحقیق و توسعه است. با وجود نخبگان و محققان مشکل چندانی به لحاظ نیروی انسانی وجود ندارد؛ بلکه مسئله مهم نبود حمایت و تسهیلات تشویقی برای این افراد است که دولت بایستی در این راستا اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد تا بتواند بستر را برای صادرات فناوری هوش مصنوعی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شود.

وی تصریح کرد: هوش مصنوعی، حوزه‌ای است که به شدت قابل توسعه و گسترش است چرا که هوش مصنوعی می‌تواند درآمدزایی بیشتری را نصیب کشور کند. البته این امر مهم به حمایت و تلاش‌های لازم از سوی دولتمردان نیز نیاز است.

حسن زاده افزود: مسئولان باید نخبگان و توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان را باور کرده و با حمایت در جهت سرمایه گذاری لازم برای استمرار تحقیق و توسعه کمک کنند. تحقق این امر به طور حتم باعث شکوفایی کشور و ارائه راه حل‌های نوآورانه از سوی شرکت‌های دانش بنیان خواهد شد.

ارسال نظرات
توسط جیمز وب صورت گرفت؛ عکاسی از اسب فضایی با جزییات دقیق
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 11 اردیبهشت 1403 سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 10 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده سقوط است؟
در آخرین گزارش درآمد «تجارت الکترونیک پارسیان» در کدال، درآمد و فروش 438 میلیارد تومانی «رتاپ» در فروردین ماه
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۹۵ درصدی در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل
وبگردی