کد خبر: ۲۱۸۳۹
|
۲۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۰

باید ساختار و ابعاد قانونی برای ارزهای دیجیتال فراهم شود

یک کارشناس بازار، نبود ساختار و ابعاد قانونی برای ارزهای دیجیتال، عدم وجود قوانین شفاف در عرضه اولیه کوین‌ها، ریسک امنیتی و خطر هکرها، بی پشتوانه بودن ارزهای دیجیتال را از عمده چالش و ضعف در این حوزه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار «نبض فناوری» ارز‌های دیجیتال و رمز ارز‌ها امروزه با اسامی و عناوین مختلف در عرصه سرمایه‌گذاری نمود پیدا کرده و افراد زیادی نیز در این حوزه وارد عرصه سرمایه گذاری شدند. با گسترش روز افزون تکنولوژی و اثرات آن بر همه ابعاد زندگی بشر و جهانی شدن خدمات هوشمند، تحولات چشمگیر و اساسی در روند فعالیت‌های اقتصادی از جمله تجارت و مبادلات مالی بین الملل ایجاد کرده است، و باعث شده ارز‌های جدیدی (ارز دیجیتالی) در تجارت عصر فناوری شکل گیرد.

ناگفته نماند هر کسب وکاری در درجه اول به دلیل نوظهور بودن با موانع و چالش‌های زیادی مواجه است و ایران نیز در این زمینه مستثنی نیست. باید گفت که استخراج رمزارز‌ها و خریدوفروش آن در کشور با مشکلات بسیاری مواجه است.

احمدرضا علیزادگان کارشناس بازار در گفتگو با خبرنگار «نبض فناوری» با بیان اینکه استفاده از ارز‌های دیجیتال می‌تواند دشوار باشد، به خصوص برای کسانی که ممکن است اهل فن نباشند، اظهار کرد: خرید و فروش ارز‌های دیجیتال، سهولت کاربری کارت اعتباری یا حتی پول کاغذی سنتی را ندارد. ارز‌های دیجیتال باید قبل از اینکه به استفاده گسترده دست یابند، در جهت کاربرپسندی خود کار کنند.

وی تصریح کرد: هم اکنون ارز‌های رمزنگاری شده فاقد تعامل‌پذیری هستند، به این معنی که در استفاده از آن‌ها برای دستیابی به معاملات سریع و آسان در مقیاس جهانی و سراسری دشوار است. برای حل این مسئله، یکی از اولین اقداماتی که باید انجام شود، اطمینان از تعامل‌پذیری فناوری بلاک‌چین است.
علیزادگان با اشاره به اینکه قوانین فعلی برای مدیریت یک فعل مجازی غیر متمرکز مانند بیت کوین طراحی نشده است، گفت: متاسفانه قوانین سنتی قابلیت انعطاف برای انطباق سریع با فناوری‌های جدید را ندارند.

این کارشناس، نبود ساختار و ابعاد قانونی برای ارز‌های دیجیتال، عدم وجود قوانین شفاف در عرضه اولیه کوین‌ها، ریسک امنیتی و خطر هکرها، بی پشتوانه بودن ارز‌های دیجیتال را از عمده چالش و ضعف در این حوزه عنوان کرد و گفت:یکی از مسائلی که در حوزه رمز ارز باید به آن توجه شود، لزوم شکل‌گیری ابعاد قانونی این فضا است. هرچه شیوه استفاده از برق جهت استخراج، و معامله کردن شفاف‌تر شود، آسیب‌ها و تبعات منفی کریپتوکارنسی‌ها بر کشور کم‌تر است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های نظام ارز دیجیتال، بی پشتوانه بودن آن است. این امر موانع قانونی گسترش ارز‌های دیجیتال را تشدید می‌کند. قانون گذاری‌ها در این زمینه، دچار تحولات عمیق‌تری شوند تا بتوان از مجرای آن حرکت رو به جلویی در کریپتوکارنسی‌ها در آینده داشته باشیم. با گسترش مطالعات و یافتن راهکار‌های ساده‌تر و ارتباط صنایع مرتبط در زمینه استخراج رمز ارز‌ها مانند صنعت برق، می‌توان موانع موجود در مسیر را برطرف کرد.

ارسال نظرات
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 11 اردیبهشت 1403 سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان در 10 اردیبهشت 1403 بیت‌کوین آماده سقوط است؟
در آخرین گزارش درآمد «تجارت الکترونیک پارسیان» در کدال، درآمد و فروش 438 میلیارد تومانی «رتاپ» در فروردین ماه
گزارش نبض فناوری از شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین، رشد درآمد ۹۵ درصدی در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل
توسط پلتفرم نظرسنجی چندین در رویداد هاوینگ بیت‌کوین بررسی شد؛ سرنوشت صرافی‌های رمزارز ایرانی در پنج سال آینده
وبگردی